20 mai 2009

17.05.09 - Urula

Vannstand: 20 m3/s - 219,77m
Båt: Bliss Stick Mini Mystic
Disse var med på gruppa mi: Vegard R, Colin, Arild, Thale, Ninni

17-maitog Creekstyle - terminfestet OSI-tur. Jeg hadde ansvaret for turen, som var for padlere på nivå "noe øvet". Dette vil si padlere som "har padlet minst en sesong og ruller på elv grad 3". Det var ikke satt opp en spesifik elv, men det skulle være creek...

Ikke så veldig mye å velge mellom for en dagstur fra Oslo, men jeg bestemte meg for at Kjerrafossen så ut til å være det beste alternativet, vannstand og gruppa tatt i betrakning. Det var et par som var litt misfornøyd med det valget, og vi endte etter "sabotasje og åpen dialog" opp i Urula.

Den totale gjengen som skulle på elva var: Tor Håkon, Sinan, Ann, Jonas, Ellen, Vegard, Ninni, Thale, Håvard H, Hanne, Colin, Arild, Jan, Håvard B, Svetlana. Vi delte oss opp i tre grupper slik at vi ble 5-6 på hver gruppe.

Det viste seg nok at Urula på 20 m3/s var litt vel mye for noen av deltagerne på turen. Det var bra med trøkk i elva. Vi fikk en god del svømminger; to svømte gjennom juvet og en foretok en ufrivillig padling med påfølgende svømming i juvet... Heldigvis gikk det bra, kanskje takket være de mange erfarne padlerene vi hadde med oss? Bare en åre manglet da vi var ferdig med turen.

Vi brukte vel omtrent 5 timer på turen og de fleste var nok temmelig slitne og sultne etterpå. Da var det bra at den første, litt raskere gruppa hadde tent opp grillen :-) Vi avsluttet turen med svidde pølser og kottiser på brua ved take out.

Etiketter: ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Takk for en interessant blogg

17 mars, 2010 23:56  

Legg inn en kommentar

<< Home